Autotrust garantie

Bij Theunissen Automobielen BV kunt u als optie een garantiepakket van Autotrust afsluiten. Dit biedt u extra zekerheid bij aankoop van een occasion. Op deze pagina vindt u meer algemene informatie over de Autotrust garantie pakketten. Mocht u onverhoopt vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Welke onderdelen zijn niet gedekt?
Een onderdeel dat niet in het garantieoverzicht van uw garantie staat, valt niet onder de dekking. Velgen, carrosserie, onderhoudsdelen, interieur, verlichtingseenheden, onderdelen die niet af-fabriek zijn gemonteerd, software, het mediasysteem en andere onderdelen die in het kader van regulier onderhoud vervangen dienen te worden, vallen niet onder de garantie.

Wat wordt er vergoed?
Uw garantie dekt ook de noodzakelijke diagnose-, onderzoeks- en demontagekosten. Daarnaast krijgt u een vergoeding voor het (noodzakelijk) transport van de auto naar de reparateur, volgens de voorwaarden van deze garantie.

Voorwaarden
In de voorwaarden staat beschreven waartegen u beschermd bent, welke rechten u heeft en wat u moet doen om de garantie in stand te houden. Ook wat u moet doen bij een mankement of defect.

Eigen risico & vergoeding
Per defect heeft u een eigen risico van € 45,-. U ontvangt een vergoeding voor de onderdelen die bij de reparatie gebruikt worden. De hoogte van de vergoeding hangt af van de kilometerstand en leeftijd van de auto op het moment van het defect. De vergoeding voor de arbeidskosten is 100% en geschiedt mits de onderdelen onder de dekking vallen. De onderdelen worden vergoed op basis van de Algemene Vergoedingstabel Regeling Verbetering Auto.

Garantiecertificaat
Het garantiecertificaat en voorwaarden ontvangt u via e-mail. Hierop staan alle details vermeld met betrekking tot uw garantie.

Een mankement?
Online uw claim melden: www.autotrust.nl/claims

Belangrijk! De reparatie moet door Autotrust beoordeeld en goedgekeurd worden, voordat de auto gerepareerd wordt.

Onderhoud
Iedere auto heeft onderhoud nodig. Bij dat onderhoud worden onderdelen vervangen die niet bedoeld zijn om een autoleven lang mee te gaan. Onderhoudshandelingen en onderhoudsdelen zijn vanzelfsprekend niet gedekt door deze garantie.

Onderhoudsgeschiedenis
Bij onderhoud en reparaties dient het onderhoudsboekje door de garage te worden bijgewerkt. Bewaar alle rekeningen en rapporten die u ontvangt bij een servicebeurt, APK-keuring, pechhulp of garagebezoek. Deze gegevens heeft Autotrust nodig in het geval van een claim.

Wie geeft deze garantie?
Het verkopend autobedrijf geeft u garantie volgens de Autotrust garantievoorwaarden. Autotrust voert de garantie uit en handelt uw claim(s) af. Indien er sprake is van een geldige claim, betaalt Autotrust rechtstreeks aan u of aan de garage uit.

Wat kost deze verzekering?
Bij elke auto op onze website die geen fabrieksgarantie heeft en voldoet aan de voorwaarden van Autotrust staan de kosten vermeld onder “Garantie” voor de 12 maanden en/of 24 maanden garantieverzekering.

AUTOTRUST GARANTIE STANDAARD
De Standaard Garantie is bedoeld voor occasions tot 12 jaar of een kilometerstand tot 200.000 km. De Autotrust Standaard Garantie biedt een degelijke basisdekking op de belangrijkste onderdelen van uw auto: de motor, transmissie en aandrijving. De onderdelen waarop u precies garantie heeft, staan in het garantieoverzicht.

AUTOTRUST GARANTIE EXTRA
De Extra Garantie is bedoeld voor occasions tot 10 jaar of een kilometerstand tot 150.000 km. De Autotrust Extra Garantie biedt een ruime dekking op de motor, transmissie, aandrijving, remsysteem, koelsysteem, stuurinrichting, brandstofsysteem en elektrische systemen. De onderdelen waarop u precies garantie heeft, staan in het garantieoverzicht.

AUTOTRUST GARANTIE EXCLUSIEF
De Exclusief Garantie is bedoeld voor occasions die jonger zijn dan 8 jaar of een kilometerstand hebben tot 150.000 km. De Autotrust Exclusief Garantie biedt de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie. De onderdelen waarop u precies garantie heeft, staan in het garantieoverzicht.