Werkplaats

Onderhoud van alle merken en typen voertuigen
Of u nu een Alfa Romeo of een Volkswagen rijdt, Theunissen Automobielen biedt voor alle merken en typen het beste onderhoud aan. Wij maken gebruik van onderdelen van hoge kwaliteit en een ruime werkplaats waar wij alle soorten onderhoud kunnen plegen. Of het een kleine beurt of een grote beurt betreft bij ons bent u aan het juiste adres. Omdat wij de uurtarieven eerlijk houden kunnen wij voor onderhoud aan uw auto scherpe tarieven aanbieden, want auto rijden moet leuk blijven.

APK
Uw auto toe aan de Algemene Periodieke Keuring (APK), u kunt dat hier controleren, kom dan bij ons langs. Wij keuren zowel benzine als diesel voertuigen ongeacht dit een bedrijfs- of particulier voertuig betreft. Bij ons zult u niet voor verrassingen komen te staan. Bij grote gebreken en/of dure reparaties doen wij dat altijd in overleg met u.

Reparatie
Naast dat wij voordelige tarieven rekenen voor onderhoud en APK doen wij dit ook voor alle soorten reparaties. Zoals eerder beschreven beschikken wij over een uitgebreide werkplaats die van alle gemakken is voorzien. Op deze manier is geen enkele reparatie te gek voor ons. Ook voor reparaties aan uw voertuig hanteren wij onze eerlijke en scherpe uurtarieven, op deze manier bespaart u bij Theunissen & Hoekstra Automobielen al gauw tientallen euro’s op een reparatie.

Poetsen en reinigen
Is uw auto toe aan een grondige reiniging? Neemt u dan snel contact met ons op. Wij brengen uw auto weer in top conditie met behulp van de beste producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Wij poetsen al auto’s vanaf 65 euro. Dus neemt u snel contact met ons op voor een afspraak.

Schade?
Schade aan uw voertuig? Ook hierbij kunnen wij u helpen, wij zijn namelijk in staat al uw schades professioneel te repareren en te spuiten. Wederom geldt dat wij dit kunnen doen voor scherpe tarieven.

Autotransport
Indien gewenst kunnen wij ook uw auto vervoeren met behulp van onze auto ambulance. Wij kunnen ook uw voertuig ophalen indien deze in het buitenland staat. Wilt u meer weten over de kosten van onze transport mogelijkheden dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail aan ons sturen. Onze contactgegevens vindt u hier.