Financiering

Het is een bekend feit dat veel mensen bij de aanschaf van een auto, er de voorkeur aan geven om de aankoop (deels) te financieren. Wij schatten in dat dit het geval is bij 40% van de aankopen. Daarom wil Theunissen Automobielen ook op dit gebied u als onze klant deze service kunnen verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen enkel financieel belang. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. Financiering en lease zijn onderdelen hiervan.

Indien gewenst verdient het de aanbeveling verschillende kredietverstrekkers en ook uw eigen bank vooraf via internet te bezoeken en de mogelijkheden te onderzoeken. Verder hebben wij goede ervaringen voor onze klanten met DTC Financieringen. Zij hebben contacten met 15 verschillende banken en zoeken voor u het beste aanbod. Theunissen Automobielen is niet ingeschreven bij de AFM en daarnaast niet gespecialiseerd in financiële dienstverlening, voor dit financiële vakgebied werken wij daarom samen met deze partner die vele jaren ervaring heeft in deze branche.

Als u bij ons besluit tot de aankoop van een auto kunt u ter plekke contact opnemen met DTC Financieringen en nagaan wat de beste financiering voor uw situatie is. Een duidelijk voorstel zal worden gedaan door DTC Financieringen, wanneer de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten.

Doorlopend krediet
Een veel voorkomende kredietvorm is het Doorlopend Krediet. Helemaal vreemd is dat niet, want het is een kredietvorm waarbij u zelf in hoge mate bepaalt hoeveel u per maand aflost. DTC Financieringen adviseert om uw maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van het aan te schaffen object (bv. auto/motor/caravan/etc.).

Persoonlijke lening
Een populaire financieringsvorm is de Persoonlijke Lening. Net als bij het Doorlopend Krediet is het verstandig om de maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van het aan te schaffen object (bv. auto/motor/caravan/etc.). De looptijd van een Persoonlijke Lening kan variëren tussen 12 en 180 maanden.

Financial lease
Financial Lease is een financieringsvorm bestemd voor de aanschaf van bedrijfswagens en personenauto’s. Een belangrijk verschil ten opzichte van een Operational Lease is dat u aan het einde van de looptijd eigenaar bent van het gefinancierde object.

Voor meer informatie over DTC Financieringen en haar producten en/of diensten:
Klik hier om de website van DTC Financieringen te bezoeken

Daarnaast biedt DTC Financieringen veel duidelijkheid over haar producten en/of diensten via haar dienstenwijzer. De dienstenwijzer van DTC Financieringen vindt u via deze link.